Επαγγελματικός Καθαριστής αέρα Boneco P700

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ ~BONECO P700 _ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ

Τιμή999,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 805,65 €

Φ.Π.Α. 193,35 €


Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 χάρη στα υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Είναι κατάλληλος για μεγάλους χώρους έως 150τμ καθώς στην High λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει έως 1100 κυβικά μέτρα αέρα / μία ώρα. Αυτό σημαίνει περίπου 4 φορές/ώρα καθαρισμό του αέρα σε χώρους έως 100τμ και περίπου 3 φορές / ώρα σε μεγαλύτερους χώρους έως 150τμ. Διαθέτει αισθητήριο που αναγνωρίζει την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε κάθε στιγμή και την απεικονίζει στην οθόνη με ακρίβεια και μια σειρά άλλες λειτουργίες που θα μας εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο χώρο μας.
Με την Εγγύηση της Boneco, Swiss Tradition since 1956. Χώρα παραγωγής: Ελβετία.

 •  Για μεγάλους χώρους εως 150 τμ 
 •  3 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα
 •  Διαθέτει 2 σετ φίλτρων Hepa και εν. άνθρακα. Τα φίλτρα είναι τόσο συμπαγή κατάλληλα για πολύ επιβαρυμένους χώρους φιλτράροντας κάθε είδους αέριο ρύπο.

manual_el      manual_en

Ποσότητα
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 δεν χρησιμοποιεί ως μέθοδο καθαρισμού τον ιονισμό αλλά εξαιρετικής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα. Αντιθέτως οι ιονιστές μέσα από τη διαδικασία του ιονισμού ηλεκτρίζουν τα αιωρούμενα στον εσωτερικό αέρα σωματίδια και τα κολλάνε σε επιφάνειες πχ έπιπλα, ρούχα, τοίχους κτλ. Επομένως τα σωματίδια μένουν στο χώρο απλά παύουν να αιωρούνται. Επιπλέον μέσα από τον ιονισμό απελευθερώνονται ποσότητες ΟΖΟΝΤΟΣ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Το ΟΖΟΝ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων όταν το αναπνέουμε. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς πολλοί από τους ιονιστές που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά και συσκευές με ενσωματωμένη λάμπα UV απελευθερώνουν ΟΖΟΝ.

Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 δεν χρησιμοποιεί ως μέθοδο καθαρισμού τον ιονισμό (έχει ως προαιρετική επιλογή τον ιονισμο). ... Αντιθέτως έχει μεγάλα σε διαστάσει φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που δεσμέουν και συγκρατούν τα σωματίδια και τους τοξικού αέριους ρύπους. Επομένως ο καθαρισμός του αέρα δεν γίνεται μηχανικά μέσω ιονισμού, λάμπας UV ή άλλων μεθόδως που χρησιμοποιούν συσκευές που διατείθονται ευρέως στο εμπόριο, αλλά αποκλειστικά μέσω φίλτρων. Επιπλέον έχει πιστοποιηθεί από τους διεθνείς φορείς AHAM και ARB (California Air Resources Board) στην Αμερική για ZERO OZON EMISSIONS - Μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.

Ο καθαριστής εσωτερικού αέρα Boneco P700 έχει ελεγθεί και πιστοποιηθεί από το British Allergy Foundation. Ο Οργανισμός είναι ... από τους πιο αξιόπιστους διεθνώς σε θέματα Αλλεργιών και μεταξύ των αρμοδιοτήτων του είναι να πιστοποιεί προιόντα κατάλληλα για ανθρώπους που υποφέρουν από Αλλεργίες και Άσμα. Επιπλέον ο καθαριστής αέρα Boneco P340 έχει την έγκριση δεκάδων ιατρών (Πνευμονολόγων, Αλλεργιολόγων, Παιδιάτρων, Γυναικολόγων, Παθολόγων, Λοιμοξιολόγων, Καρδιολόγων κ.α.) που τον χρησιμοποιούν στα ιατρεία τους.

Η εταιρεία Boneco ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων καθαρισμού του αέρα από το 1956 έχοντας μια τεράστια παράδοση και γνώση. ... Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στην Ελβετία με πολύ υψηλά standards παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Αυτό που μας εξασφαλίζει το μέγεθος και η εξειδίκευση του εργοστασίου πέρα όλων των άλλων είναι ότι θα βρίσκουμε φίλτρα αντικατάστασης του μοντέλου που αγοράσαμε για πολλά χρόνια. Επιπλέον ως εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προιόντων μας και ανταμοιβής των πελατών που μας επέλεξαν, προσφέρουμε στους χρήστες των καθαριστών αέρα Boneco άμεση αντικατάσταση με καινούρια συσκευή σε περίπτωση βλάβης (ισχύει κατά τη διάρκεια τηυς εγγύησης που είναι 24 μήνες).

H Boneco χρησιμοποιεί σε όλα τα μοντέλα της απόλυτα φίλτρα Hepa (true Hepa) και όχι απλά φίλτρα Hepa. Παρόλο που η όψη του απόλυτου φίλτρου Hepa με το απλό φίλτρο Hepa είναι η ίδια η διαφορά τους είναι μεγάλη και οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Το απόλυτο φίλτρο Hepa αποτελείται από συνθετικές μικροσκοπικές ίνες υαλοβάμβακα που είναι... συνυφασμένες μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα φίλτρο του οποίου το άνοιγμα δεν υπερβαίνει τα 0,3μm (1 μικρόμετρο= 1 χιλιοστό του χιλιοστού). Η πλέξη των απόλυτων φίλτρων Hepa είναι τέτοια που μπορούν να συγκρατήσουν το 99,97% των σωματιδίων τόσο μικρών όσο 0,3 μm. Αντίθετα τα απλά φίλτρα Hepa δεν έχουν τόσο πυκνή πλέξη με αποτέλεσμα να μην φτάνουν σε αυτή την απόδοση και ένα μέρος μικρών σωματιδίων (που είναι και τα πιο επικίνδυνα) να διαφεύγουν του Hepa.

3 ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ

ΣΤΑΔΙΟ 1 - ΠΡΟΦΙΛΤΡΟ
Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα τεμάχια σκόνης κλπ. Είναι πλενόμενο και εξυπηρετεί στο να κρατά τα μετέπειτα φίλτρα πιο καθαρά παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Είναι απαραίτητο εαν στο χώρο υπάρχουν κατοικίδια.
ΣΤΑΔΙΟ 2 - TRUE HEPA FILTER
Το φίλτρο HEPA συγκρατεί τα πολύ μικρά σωματίδια που υπάρχουν αλλά δεν βλέπουμε με γυμνό μάτι. Τέτοια είναι η σκόνη, τα αλλεργιογόνα, τα σπόρια μυκήτων, τα βακτήρια, η γύρη, σωματίδια από τα υλικά του σπιτιού και τα έπιπλα, από κατοικίδια, από ανθρώπους κλπ.
ΣΤΑΔΙΟ 3 - ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
Το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά και διασπάει τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από καπνό τσιγάρου και τζακιού, καυσαέριο, αιθαλομίχλη, χημικά, μαγείρεμα, κατοικίδια κτλ.

Πιστοποιήσεις


ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ

Ο Boneco P700 διαθέτει αισθητήριο που μας δείχνει ακριβώς πόσα σωματίδια αναπνέουμε on Time. Τα σωματίδια μετριούνται σε μικρογραμμάρια σωματιδίων / κυβικό μέτρο αέρα. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο οργανισμό Υγείας όταν ο αριθμός των σωματιδίων είναι κάτω από 10 μg / κυβικό μέτρο ο αέρας που αναπνέουμε είναι πολύ καθαρός. Όταν έχουμε ανάμεσα σε 10μg – 50mg ο αέρας είναι καθαρός ενώ όταν έχουμε πάνω από 50 μg ο αέρας είναι επιβαρυμένος. Ο Boneco P700 μετράει τα πολύ μικρά σωματίδια που είναι σε μέγεθος κάτω από 2,5 ppm. Τα σωματίδια κάτω από 2,5 ppm είναι κυρίως αυτά που βλάπτουν την υγεία μας. Το εύρος της μέτρησης του Boneco P700 είναι από 0 εως 999 μg / κυβικό μέτρο αέρα.

ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ BONECO ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΖΟΝ

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το Όζον είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια που καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων και δημιουργεί καρδιολογικά προβλήματα όταν το αναπνέουμε. Η οσμή του θυμίζει συνήθως την οσμή του χλωρίου.
Το Όζον είναι παρόν σε όλη την ατμόσφαιρα της γης. Στις μεγάλες πόλεις μάλιστα λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης τα επίπεδα μπορεί να ξεπερνούν τα επιτρεπόμενα όρια που έχουν ορισθεί από τον Π.Ο.Υ στα 100μg/ m3 αέρα.
Πέρα από τη ρύπανση, το Όζον παράγεται και από συσκευές που δημιουργούν ηλεκτρικές εκκενώσεις 5000 – 20000 V. Τέτοιες συσκευές είναι οι ιονιστές, οι εκτυπωτές λέιζερ, τα φωτοαντιγραφικά και οι ηλεκτροσυγκολλητές. Πρέπει λοιπόν να αναλογιστούμε τη ζημιά που μπορεί να κάνουμε στην υγεία μας εάν πέρα από το Όζον που αναπνέουμε έτσι και αλλιώς στην ατμόσφαιρα έχουμε στο σπίτι μας έναν ιονιστή που λειτουργεί καθημερινά και για πολλές ώρες παράγοντας επιπλέον Όζον.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε πριν αγοράσουμε μια συσκευή καθαρισμού του αέρα είναι η «δουλειά» του καθαρισμού να μην γίνεται μηχανικά (μέσω ιονισμού, λάμπας UV κτλ) αλλά αποκλειστικά μέσω μεγάλων σε μέγεθος φίλτρων Hepa και ενεργού άνθρακα. Οι περισσότεροι ιονιστές στο εμπόριο διαθέτουν φίλτρα Hepa και άνθρακα όμως τα φίλτρα είναι τόσο μικρά που ο καθαρισμός επί της ουσίας γίνεται μέσω του ιονισμού, της λάμπας UV κτλ. Η διαφορά του καθαριστή αέρα με τον ιονιστή είναι ότι ο πρώτος χρησιμοποιεί αποκλειστικά φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα ενώ ο δεύτερος χρησιμοποιεί και τη μέθοδο του ιονισμού που παράγει ΟΖΟΝ.

Οι καθαριστές αέρα Boneco δεν είναι ιονιστές, επιτυγχάνουν τον καθαρισμό του αέρα αποκλείστηκα μέσω φίλτρων και δεν απελευθερώνουν επικίνδυνο ΟΖΟΝ. Έχουν πιστοποιηθεί από τα Αμερικανικά εργαστήρια CARB (California Air Resources Board) και AHAM για ZERO OZONE EMISSIONS. Επιπλέον στην Ελλάδα έχουν πιστοποιηθεί από το εργαστήριο Δημόκριτος για μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. maximum ισχύς 67 W.
 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 37 dB
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια τα σωματίδια του αέρα και τα απεικονίζει στην οθόνη.
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
 • Χρονοδιακόπτης
 • Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τους διεθνείς φορέα ARB και AHAM
 • Μοντέρνα σχεδίαση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Καλυπτόμενη Επιφάνεια εως 200 τμ
 • Παροχή Αέρα (m3/h) 1100 m3/h στην High Λειτουργία του
 • Εναλλαγές Αέρα 4/h σε χώρους 100 τμ.
 • Στάθμη θορύβου db 37 - 67 db
 • Ηλεκτρική Ισχύς (W) εως 67W στην High Λειτουργια του
 • Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V - 50/60 Hz
 • Ρεύμα λειτουργίας (Α) 0.4 A
 • Βάρος (kg) 15 kg
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 360 x 770 x 390 mm
 • Χωρα ΚατασκευηςΕλβετία
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρων 1 έτος
 • Αισθητήρια 3: σκόνης, οσμών, αερίων ρύπων
 • Πιστοποιητικά Allergy UK, CE, ROHS, CARB, AHAM, WEEE
 • Εγγύηση 2 χρόνια. Δυνατότητα επέκτασης σε 5 χρόνια

Φίλτρα Αντικατάστασης

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password
Ρυθμίσεις cookies