Η εταιρεία

Η HealthyHouse Hellas ιδρύθηκε το 2014 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία Premium προϊόντων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων στο σπίτι και στο γραφείο.

Με γνώμονα να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους τομείς του καθαρισμού αέρα, της ύγρανσης και του κλιματισμού (ανεμιστήρες), συνεργαζόμαστε και αντιπροσωπεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά την Ν. Κορεατική εταιρεία Winix και την Ελβετική εταιρεία Boneco. Και οι δύο εταιρείες θεωρούνται κορυφαίες στο είδος τους στην παγκόσμια αγορά έχοντας μεγάλη παράδοση και γνώση.

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι

Αντιπροσωπεύουμε κατ' αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της Νοτιοκορεατικής εταιρείας Winix και της ελβετική εταιρείας Boneco.

logo winix

Η Winix είναι ο παγκόσμιος Leader στους καθαριστές αέρα από το 1976 οδηγώντας τις εξελίξεις σε αυτή την αγορά.

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα συσκευών που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από μικρά δωμάτια μέχρι μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Η παραγωγή γίνεται στην Ν. Κορέα και το εργοστάσιο απασχολεί 2500 εργαζομένους. Είναι πρώτη σε πωλήσεις στις αγορές της Ασίας και Τρίτη στην Αμερικανική αγορά. Αυτό που θα μας εξασφαλίσει το μέγεθος και η εξειδίκευση του εργοστασίου πέρα από ποιοτικά προϊόντα είναι ότι θα βρίσκουμε φίλτρα του μοντέλου που αγοράσαμε για πολλά χρόνια.

 

boneco logo

Η Boneco είναι Ελβετική εταιρεία παραγωγής premium προϊόντων στους τομείς της ύγρανσης, των ανεμιστήρων και του καθαρισμού αέρα. Με παγκόσμια παρουσία από το 1956 θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στους παραπάνω τομείς. Ιδιαίτερα στον θέμα της ύγρανσης όπου προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων οδηγεί τις εξελίξεις. Η παραγωγή γίνεται στα εργοστάσια της Ελβετίας, της Τσεχίας και πρόσφατα της Κίνας με πολύ υψηλά standards κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password
Ρυθμίσεις cookies