ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ - ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ

Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ - ΙΟΝΙΣΤΗΣ ~ Boneco P340

Ο καθαριστής αέρα Boneco P340 χάρη στο υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιείνό περιβάλλον διαβίωσης. Είναι κατάλληλος για χώρους 21-40τμ καθώς στην High λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει εως 215 κυβικά μέτρα αέρα / μία ώρα. Αυτό σημαίνει περίπου 5 φορές/ώρα καθαρισμό του αέρα σε χώρους δωματίων εως 20τμ και περίπου 3 φορές/ώρα σε μεγαλύτερους χώρους εως 40τμ. Διαθέτει αισθητήριο που αναγνωρίζει την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε κάθε στιγμή και την απεικονίζει στην οθόνη και μια σειρά άλλες λειτουργίες που θα μας εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο χώρο μας.


Με την Εγγύηση της Boneco, Swiss Tradition since 1956. Χώρα παραγωγής: Ελβετία.


 • Για χώρους 21 – 40 τμ
 • 3 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα
 • Ιδανικός για υπνοδωμάτια και μικρούς χώρους όπου υπάρχουν έντονες οσμές.
 
manual_el      manual_en

Τιμή199,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 160,48 €

Φ.Π.Α. 38,52 €

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ ~BONECO P700 _ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ

Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 χάρη στα υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Είναι κατάλληλος για μεγάλους χώρους έως 150τμ καθώς στην High λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει έως 1100 κυβικά μέτρα αέρα / μία ώρα. Αυτό σημαίνει περίπου 4 φορές/ώρα καθαρισμό του αέρα σε χώρους έως 100τμ και περίπου 3 φορές / ώρα σε μεγαλύτερους χώρους έως 150τμ. Διαθέτει αισθητήριο που αναγνωρίζει την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε κάθε στιγμή και την απεικονίζει στην οθόνη με ακρίβεια και μια σειρά άλλες λειτουργίες που θα μας εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο χώρο μας.
Με την Εγγύηση της Boneco, Swiss Tradition since 1956. Χώρα παραγωγής: Ελβετία.

 •  Για μεγάλους χώρους εως 150 τμ 
 •  3 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα
 •  Διαθέτει 2 σετ φίλτρων Hepa και εν. άνθρακα. Τα φίλτρα είναι τόσο συμπαγή κατάλληλα για πολύ επιβαρυμένους χώρους φιλτράροντας κάθε είδους αέριο ρύπο.

manual_el      manual_en

Τιμή999,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 805,65 €

Φ.Π.Α. 193,35 €

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ - ΙΟΝΙΣΤΗΣ ~ Winix ZERO

Ο άψογος σχεδιασμός (Red Dot Design Award Winner) και οι πολύ μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού κάνουν τον καθαριστή αέρα Winix ZERO πραγματικά να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλος για χώρους 35-78 τμ καθώς στην Turbo λειτουργία του μπορεί να καθαρίσει 400 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Επίσης είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με πολύ υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 243/246/232, 
Διαθέτει 4 στάδια καθαρισμού του αέρα με πριοφίλτρο και μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα True Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Ακόμα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ. Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτείνεται για χώρους 35τμ. όπου πετυχαίνει απόλυτο καθαρισμό κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.
Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1976. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.

 •  Για χώρους 35 – 78 τμ
 •  Best Seller στην αγορα των ΗΠΑ
 •  Ιδανικός για σκόνη, σωματίδια, αλλεργιογόνα, κατοικίδια, οσμές. Μεγάλη παροχή αέρα εξαιρετικά αθόρυβος.

manual_el      manual_en

249,00 €
Τιμή239,00 € Έκπτωση 10,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 192,74 €

Φ.Π.Α. 46,26 €

ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ~ BONECO P50

Ο Boneco P50 είναι 2 σε 1 καθαριστής αέρα και διαχυτής αρώματος. έχει σχεδιαστεί για προσωπική χρήση και χάρη στο μικρό του μέγεθος και την θύρα USB μπορούμε πρακτικά να τον έχουμε μαζί μας όπου και αν βρισκόμαστε. Στο αυτοκίνητο , στο γραφείο, στο σπίτι, σε ταξίδια. Επιπλέον περιέχει θύρα όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε αιθέριο έλαιο για πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ο ιονιστής δημιουργεί αρνητικά ιόντα τα οποία βοηθούν στην μείωση των σωματιδίων και των τοξικών αέριων ρύπων στον αέρα ενώ ο διαχυτής αρώματος δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον γύρω μας. Με την εγγύηση του Ελβετικού Ομίλου Boneco. Global Leader από το 1954.

 •  Ιδανικός για χρήση στο αυτοκίνητο ή στο γραφείο 
 •  Καθαρίζει την ατμόσφαιρα τοπικά ενώ παράλληλα εάν το επιλέξουμε διαχέει αιθέριο έλαιο της επιλογής μας στην ατμόσφαιρα.
 •  Συνδέεται σε θύρα USB

manual_el      manual_en

Τιμή59,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 47,58 €

Φ.Π.Α. 11,42 €

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ - ΙΟΝΙΣΤΗΣ ~ Winix ZERO PRO

Ο καθαριστής αέρα Winix ZERO PRO είναι το καινούριο μοντέλο της Winix για μεγάλους χώρους. Το όμορφο design, η αθόρυβη λειτουργία και οι μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού τον κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλος για χώρους 45-125 τμ καθώς μπορεί να καθαρίσει 510 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Επίσης είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με πολύ υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 284/324/278. 
Διαθέτει 5 στάδια καθαρισμού του αέρα με προφίλτρο και μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα True Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Ακόμα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ. 
Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1976. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.

 •  Για χώρους 45 – 125 τμ
 • 5 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα
 •  Νέο μοντέλο για μεγάλους χώρους. Πολύ ισχυρά φίλτρα, μεγάλη παροχή αέρα, εξαιρετικά αθόρυβος. Ειδικά για οσμές.

manual_el manual_en

379,00 €
Τιμή349,00 € Έκπτωση 30,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 281,45 €

Φ.Π.Α. 67,55 €

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ ~ Boneco P400

Ο καθαριστής αέρα Boneco P400 χάρη στο υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιείνό περιβάλλον διαβίωσης. Είναι κατάλληλος για χώρους 30-60τμ καθώς στην High λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει εως 230 κυβικά μέτρα αέρα / μία ώρα. Αυτό σημαίνει περίπου 5 φορές/ώρα καθαρισμό του αέρα σε χώρους  εως 30τμ και περίπου 3 φορές/ώρα σε μεγαλύτερους χώρους εως 60τμ. 

Με την Εγγύηση της Boneco, Swiss Tradition since 1956. Χώρα παραγωγής: Ελβετία.


 • Για χώρους 30 – 60 τμ
 • 3 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα
 • Ιδανικός για μεσαίους χώρους όπου υπάρχουν έντονες οσμές.
 
manual_el      manual_en

Τιμή379,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 305,65 €

Φ.Π.Α. 73,35 €

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ ~ Boneco P500

Ο καθαριστής αέρα Boneco P500 χάρη στο υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιείνό περιβάλλον διαβίωσης. Είναι κατάλληλος για χώρους 40-80τμ καθώς στην High λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει εως 300 κυβικά μέτρα αέρα / μία ώρα. Αυτό σημαίνει περίπου 5 φορές/ώρα καθαρισμό του αέρα σε χώρους δωματίων εως 40τμ και περίπου 3 φορές/ώρα σε μεγαλύτερους χώρους εως 80τμ. Διαθέτει αισθητήριο που αναγνωρίζει την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε κάθε στιγμή και την απεικονίζει στην οθόνη και μια σειρά άλλες λειτουργίες που θα μας εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο χώρο μας.


Με την Εγγύηση της Boneco, Swiss Tradition since 1956. Χώρα παραγωγής: Ελβετία.


 • Για χώρους 40 – 80 τμ
 • 3 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα
 • Ιδανικός για μεγάλους χώρους όπου υπάρχουν έντονες οσμές.
 
manual_el      manual_en

Τιμή499,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 402,42 €

Φ.Π.Α. 96,58 €

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ - ΙΟΝΙΣΤΗΣ ~ Winix ZERO Compact

Ο Winix ZERO Compact είναι ενας μικρός αλλά ταυτόχρονα ισχυρός καθαριστής αέρα με δείκτη CADR 250 m3/h. Είναι κατάλληλος για υπνοδωματια και μικρούς εως μεσαίους χώρους, Διαθέτει 4 στάδια καθαρισμού του αέρα με προφίλτρο και φίλτρα True Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Ακόμα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο για την υγεία μας ΟΖΟΝ. Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτείνεται για χώρους 15 τμ. όπου πετυχαίνει απόλυτο καθαρισμό κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.
Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1976. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.

 •  Για χώρους 15 – 35 τμ
 •  Μικρές διαστασεις και ευκολος στη χρήση του
 •  Ιδανικός για υπνοδωματιο και μικρούς εως μεσαίους χώρους
manual_el      manual_en

Τιμή149,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 120,16 €

Φ.Π.Α. 28,84 €

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password