Χρόνος παράδοσης – Μεταφορικό κόστος

Η αποστολή όλων μας των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία Courier Speedex και συνήθως παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας. Εξαίρεση αποτελούν νησιωτικοί προορισμοί όπως Κρήτη, Χίος, Σάμος, Σαντορίνη, Κάρπαθος, Ρόδος, Ικαρία, Μυτιλήνη, Λήμνος, Κάλυμνος, Κως, Μύκονος, όπου η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία. Είναι αυτονόητο ότι η εταιρεία δεν ευθύνεται για πιθανή ασυνέπεια των παραπάνω χρόνων παράδοσης που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες.

Για παραγγελίες άνω των 100€ το μεταφορικό κόστος είναι δωρεάν (το πληρώνουμε εμείς). Εξαίρεση αποτελεί η αποστολή προϊόντων σε δυσπρόσιτη περιοχή (απομακρυσμένες περιοχές, χωριά κτλ). Ως δυσπρόσιτη περιοχή ορίζεται η περιοχή που απέχει περισσότερα από 6 χιλιόμετρα από το πλησιέστερο κατάστημα Speedex. Σε αυτή την περίπτωση η χρέωση που έχουμε από την Courier Speedex είναι διπλή.

Μπορείτε να δείτε εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή χρησιμοποιώντας το Link από το site της Speedex http://www.speedex.gr/content.asp?id=24 όπου αναγράφονται όλα τα καταστήματα και οι διευθύνσεις της Speedex ανά την Ελλάδα. Εάν δείτε ότι το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα απέχει περισσότερα από 6 χιλιόμετρα τότε η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη και θα έχετε κάποιο επιπλέον μεταφορικό κόστος.

Είναι σημαντικό να διευκρινισθεί ότι το website μας www.healthyhouse.gr δεν μπορεί να αναγνωρίσει τις δυσπρόσιτες περιοχές ανά την επικράτεια. Για το λόγο αυτό εάν η παραγγελία σας γίνει ηλεκτρονικά και είναι πάνω από 100€ δεν θα σας χρεωθούν μεταφορικά κατά την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώνουμε εμείς κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας για την χρέωση των μεταφορικών.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή έχετε 2 επιλογές:

  •  Να παραλάβετε την αποστολή σας οι ίδιοι από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα της Speedex χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μεταφορικών.
  •  Να παραλάβετε στο χώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθείτε το μισό κόστος μεταφοράς (το άλλο μισό το πληρώνουμε εμείς). Το κόστος μεταφοράς για το κάθε προϊόν είναι διαφορετικό και εξαρτάται από τις διαστάσεις του και από την περιοχή που βρίσκεστε.
  •  Για μη ογκώδης αποστολές το έξτρα κόστος που θα πρέπει να επιβαρυνθείτε σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή είναι 6€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ για περιοχές εκτός Αθήνας και 8€ για νησιωτικούς προορισμούς.
  •  Για ογκώδης αποστολές (όπως οι συσκευές καθαρισμού ή οι ανεμιστήρες) το έξτρα κόστος είναι 12€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ για περιοχές εκτός Αθήνας και 14€ για νησιωτικούς προορισμούς.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password
Ρυθμίσεις cookies