ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΕΣ ΑΕΡΑ

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4

ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ BONECO W200

Ο Boneco W200 έχει εξαιρετική υγραντική ικανότητα 8,4 L / ημέρα και παράλληλα καθαρίζει από σωματίδια και αλλεργιογόνα. Είναι 2 σε 1 συσκευή - υγραντήρας και καθαριστής αέρα. Είναι πολύ κομψός στον σχεδιασμό του με όχι μεγάλες διαστάσεις για την απόδοσή του ώστε να τοποθετείται εύκολα στο χώρο. Ξεχωρίζει για την απλότητα του καθώς είναι πολύ εύκολος στη χρήση του έχοντας μόνο 2 ταχύτητες λειτουργίας για μέτρια και πιο δυνατή ύγρανση. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μόλις 12,2 W στην πρώτη ταχύτητα και 22,8 W στην δεύτερη ταχύτητα και είναι πολύ αθόρυβος. Εσωτερικά έχει δίσκο ο οποίος περιστρέφεται συνεχώς όσο η συσκευή είναι σε λειτουργία και με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης μαζεύει στο εσωτερικό του όλα τα σωματίδια που περιέχει ο αέρας. Ο εσωτερικός δίσκος κάθε 10-15 ημέρες χρειάζεται πλύσιμο και μπορεί να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων. Επιπλέον στο δοχείο νερού περιλαμβάνεται το Ionic silver stick ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια στο νερό που βρίσκεται μέσα στο δοχείο ακόμα και όταν ο υγραντήρας δεν λειτουργεί.
Με την Εγγύηση του Ελβετικού Οίκου Boneco - Global Leader στους υγραντήρες από το 1956.

 •  Υγραντική ικανότητα 8,4 L / ημέρα – Κρύου ατμού
 •  2 σε 1 συσκευή - Υγραντήρας & Καθαριστής Αέρα
 • Απολυμαντής αέρα: Διαχέει στην ατμόσφαιρα το απολυμαντικό υγρό Α180 που εξουδετερώνει το 99,999% των ιών (περιλαμβανομένου του Covid–19), βακτηριδίων και μυκήτων

manual_el      manual_en

Τιμή249,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 200,81 €

Φ.Π.Α. 48,19 €

ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ BONECO W300

Ο Boneco W300 έχει εξαιρετική υγραντική ικανότητα 8,4 L / ημέρα και παράλληλα καθαρίζει από σωματίδια και αλλεργιογόνα. Είναι 2 σε 1 συσκευή - υγραντήρας και καθαριστής αέρα. Εχει πολύ κομψό  σχεδιασμό και έξτρα δοχείο νερού συνολικής χωρητικότητας 12 λίτρων για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Ξεχωρίζει για την απλότητα του καθώς είναι πολύ εύκολος στη χρήση του έχοντας μόνο 2 ταχύτητες λειτουργίας για μέτρια και πιο δυνατή ύγρανση. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μόλις 12,2 W στην πρώτη ταχύτητα και 22,8 W στην δεύτερη ταχύτητα και είναι πολύ αθόρυβος. Εσωτερικά έχει δίσκο ο οποίος περιστρέφεται συνεχώς όσο η συσκευή είναι σε λειτουργία και με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης μαζεύει στο εσωτερικό του όλα τα σωματίδια που περιέχει ο αέρας. Ο εσωτερικός δίσκος κάθε 10-15 ημέρες χρειάζεται πλύσιμο και μπορεί να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων. Το ίδιο και το φίλτρο του AW200 Evaporator Mat το οποίο μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον στο δοχείο νερού περιλαμβάνεται το Ionic silver stick ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια στο νερό που βρίσκεται μέσα στο δοχείο ακόμα και όταν ο υγραντήρας δεν λειτουργεί.
Με την Εγγύηση του Ελβετικού Οίκου Boneco - Global Leader στους υγραντήρες από το 1956.

 •  2 σε 1 συσκευή. Υγραντήρας και Καθαριστής αέρα.
 •  Υγραντική ικανότητα 8,4 L / ημέρα – Χωρητικότητα δοχείου νερού 12 λίτρα
 • Απολυμαντής αέρα: Διαχέει στην ατμόσφαιρα το απολυμαντικό υγρό Α180 που εξουδετερώνει το 99,999% των ιών (περιλαμβανομένου του Covid–19), βακτηριδίων και μυκήτων

manual_el      manual_en

Τιμή299,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 241,13 €

Φ.Π.Α. 57,87 €

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ BONECO Η300

Ο Boneco H300 είναι 3 σε 1 υβριδική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ως υγραντήρας ως καθαριστής αέρα ή και τα δύο μαζί. Ο καθαρισμός του αέρα επιτυγχάνεται καθώς διαθέτει προφίλτρο για κατακράτηση μεγάλων σωματιδίων, φίλτρο true Hepa για κατακράτηση αλλεργιογόνων, και φίλτρο ενεργού άνθρακα για εξουδετέρωση οσμών. Εάν επιλέξουμε ταυτόχρονα και τη λειτουργία ύγρανσης γίνεται επιπλέον καθαρισμός του χώρου μας από τον δίσκο συλλογής ο οποίος βρίσκεται συνεχώς μέσα στο δοχείο νερού και περιστρέφεται. Με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης ο δίσκος κατακρατά στο εσωτερικό του επιπλέον σωματίδια.
Η ύγρανση επιτυγχάνεται με την μέθοδο της εξάτμισης. Ο αέρας περνάει μέσα από το δοχείο νερού και το εξατμίζει απελευθερώνοντας ποσότητες νερού στο χώρο μας. Ο H300 διαθέτει αισθητήριο που μετράει σε πραγματικό χρόνο την υγρασία και προσαρμόζει ανάλογα την ταχύτητα ύγρανσης για ιδανική υγρασία.
Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα χειρισμού της συσκευής και μέσω της εφαρμογής Boneco app. H εφαρμογή έχει πολλές λειτουργίες όπως (sleep/auto/child mode, child lock, timer, ένδειξη αλλαγής φίλτρων).
Με την εγγύηση του Ελβετικού οίκου Boneco

 •  3 σε 1 υβριδική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υγραντήρας ως καθαριστής αέρα η και τα δύο μαζί ανάλογα με τις ανάγκες μας
 •  Υγραντική ικανότητα 8,4 L / ημέρα με πλήθος λειτουργιών και αισθητήρα ένδειξης υγρασίας στο χώρο μας σε πραγματικό χρόνο.
 • Απολυμαντής αέρα: Διαχέει στην ατμόσφαιρα το απολυμαντικό υγρό Α180 που εξουδετερώνει το 99,999% των ιών (περιλαμβανομένου του Covid–19), βακτηριδίων και μυκήτων

manual_el      manual_en

Τιμή379,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 305,65 €

Φ.Π.Α. 73,35 €

BONECO Clean & Protect A180 – Απολυμαντικό Υγρό

Boneco Clean & Protect A180 Απολυμαντικό Υγρό που εξαλείφει το 99,999% των ιών (περιλαμβανομένου του Covid – 19), βακτηριδίων, μυκήτων. Το απολυμαντικό Clean & Protect A180 είναι η νέα πρόταση της Boneco για την καταπολέμιση των ιών και βακτηριδίων στον αέρα και σε επιφάνειες.
Έχει αναπτυχθεί στη Γερμανία ύστερα από 2 χρόνια ερευνών και είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Εξαλείφει το 99,999% των μικροβίων χωρίς να περιέχει αλκοόλ, επιφανειοδραστικά και επικίνδυνα συστατικά (που περιέχονται στην λίστα SVHC).
Η αποτελεσματικότητά του υγρού στην απολύμανση βασίζεται στο θαλασσινό αλάτι.
Με την εγγύηση του Ελβετικού οίκου Boneco

 •  Εξαλείφει το 99,999% των ιών (περιλαμβανομένου του Covid -19), βακτηριδίων και μυκήτων
 • Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά ταξινομημένα στη λίστα SVCH
 •  Δεν περιέχει αλκοόλ, επιφανειοδραστικό, άρωμα, συντηρητικό

Τιμή29,00 €
με ΦΠΑ

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 27,23 €

Φ.Π.Α. 1,77 €

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password