Υγραντηρες

Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600)
Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600) Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600) Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα-Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600) Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα-Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600) Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600) Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600) Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600) Υγραντήρας / Καθαριστής Αέρα Winix AW600 (Igrantiras Katharistis Aera Winix AW600)

Υγραντήρας και Καθαριστής Αέρα-Winix AW600

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email
Τιμή349,00 €
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 281,45 €
Φ.Π.Α. 67,55 €
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Γνώμες πελατών
Η πολύ υψηλή υγραντική ικανότητα και ο ταυτόχρονος καθαρισμός του χώρου μας από αλλεργιογόνα,και σωματίδια κάνουν τον υγραντήρα AW600 της Winix πραγματικά να ξεχωρίζει. Διαθέτει δύο σε ένα φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα για κατακράτηση σωματιδίων και τοξικών αέριων ρύπων καθώς και δίσκο συλλογής που περιστρέφεται συνεχώς μέσα στο νερό και κρατά επιπλέον σκόνη και σωματίδια στις κυψέλες του. Έτσι το νερό που εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης είναι πεντακαθαρο. Επίπλεόν διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasmawave για εξουδετέρωση μικροβίων στο εσωτερικό μας περιβάλλον και την αντινβακτηριδιακή τεχνολογία Cleanel για να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια στο νερό του δοχείου. Ο Winix AW600 είναι αθόρυβος στη λειτουργία του, έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος μόλις 16 W και διαθέτει οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με Timer, Sleep Mode, Auto Mode, Automatic Shut off, Humidity Indicator κ.α.,
doc Η Winix είναι ο παγκόσμιος Leader που ειδικεύεται αποκλειστικά στους καθαριστές αέρα και υγραντήρες από το 1972 προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα λύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από μικρά δωμάτια μέχρι μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στη Ν.Κορέα και το εργοστάσιο απασχολεί 2500 εργαζόμενους. Eίναι πρώτη σε πωλήσεις καθαριστών αέρα στις αγορές της Ασίας και 3η στην Αμερικάνικη αγορά. 
doc Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε υγραντήρα είναι να μην αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια στο νερό που βρίσκεται στάσιμο μέσα στο δοχείο. Το νερό είναι το ιδανικό "σπίτι" ανάπτυξης βακτηριδίων και μικροβίων. Είναι βέβαιο ότι θα αρχίσουν να αναπτύσσονται μέσα στο δοχείο ύστερα από λίγες ώρες αφού το έχουμε γεμίσει. Είναι λοιπόν σημαντικό το νερό που εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης να μην είναι "μολυσμένο" γιατί τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για λοιμώξεις του αναπνευστικού στους ανθρώπους που το αναπνέουν.
CleanCel Η μοναδική αντιβακτηριδιακή λειτουργία CleanCel της Winix εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μικροβίων τόσο στο δοχείο νερού όσο και στον δίσκο συλλογής.
doc Ο δίσκος συλλογής βρίσκεται μέσα στο δοχείο νερού και περιστρέφεται συνεχώς. Τα σωματίδια και οι αέριοι ρύποι λόγο του βάρους τους κατακρατούνται και μένουν μέσα στις κυψέλες του δίσκου. Με αυτό τον τρόπο ο δίσκος συλλογής κατακρατα τα αλλεργιογόνα και τη σκόνη επιτρέποντας μόνο στο καθαρό νερό να εξέλθει από τον υγραντήρα με την μορφή ομίχλης στο εσωτερικό μας περιβάλλον.
doc Η μοναδική τεχνολογία PlasmaWave που έχει αναπτύξει η Winix δημιουργεί στο εσωτερικό μας περιβάλλον υδροξύλια τα οποία έχουν την ιδιότητα να εξουδετερώνουν ιούς, βακτηρίδια, χημικούς αέριου ρύπους (VOCs), οσμές και τοξικά αέρια. Η PlasmaWave δεν απελευθερώνει επικίνδυνο όζον στο εσωτερικό μας περιβάλλον.
CombinationFilter Ο υγραντήρας AW600 "ρουφάει" τον ξηρό αέρα του χώρου μας ο οποίος αρχικά περνάει από 2 σε 1 φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα  κατακρατώντας σωματίδια και τοξικούς ρύπους του αέρα. Έτσι γίνεται ένας καλός πρώτος καθαρισμός του αέρα που εισέρχεται στο εσωτερικό του υγραντήρα.

Περιγραφή λειτουργίας υγραντήρα Winix AW600

Αφού έχουμε γεμίσει το δοχείο του υγραντήρα με νερό της βρύσης, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας του υγραντήρα.

Στάδιο 1

Ο ξυρός αέρας του χώρου μας εισέρχεται στον υγραντήρα με την βοήθεια ενός ανεμιστήρα. Το 2 σε 1 φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα κατακρατά μεγάλο μέρος των σωματιδίων και των τοξικών αερίων ρύπων του αέρα.

Στάδιο 2

Εν συνεχεία ο αέρας απαλλαγμένος από μεγάλο μέρος των ρύπων περνάει μέσα από τον εσωτερικό δίσκο συλλογής (μπλε δίσκος) όπου γίνεται επιπλέον καθαρισμός. Ο δίσκος συλλογής βρίσκεται μέσα στο δοχείο νερού και περιστρέφεται συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο τα σωματίδια - αέριοι ρύποι που δεν έχουν κατακρατηθεί στο πρώτο στάδιο, λόγο του βάρους τους μένουν μέσα στις κυψέλες του δίσκου. Ο δίσκος συλλογής που βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό επιτρέπει μόνο στο καθαρό νερό να εξέλθει στο χώρο μας με τη μορφή ομίχλης. Ο δίσκος υλλογής πρέπει να καθαρίζεται περίπου κάθε δύο εβδομάδες με χλιαρό νερό και σαπούνι ή εναλλακτικά στο πλυντήριο πιάτων.

Στάδιο 3

Η τεχνολογία CleanCel που βρίσκεται μέσα στο δοχείο του υγραντήρα αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μικροβίων στο νερό του δοχείου.

Στάδιο 4

Ο αέρας του χώρου μας αφού έχει περάσει από το φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα και από τον εσωτερικό δίσκο συλλογής, καθαρός και απαλλαγμένος από σωματίδια και τοξικούς αέριους ρύπους εξατμίζει το νερό του δοχείου και το απελευθερώνει στο εσωτερικό μας περιβάλλον με την μορφή ομίχλης. Ο υγραντήρας AW600 χρησιμοποιεί τεχνολογία Evaporator (εξάτμισης).

 

AW600

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Αντιμικροβιακή Τεχνολογία CleanCel ώστε στο νερό του δοχείου να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια.
 • τεχνολογία Plasmawave για εξουδετέρωση ιών και μικροβίων στο εσωτερικό μας περιβάλλον.
 • Διαθέτει δυο σε ένα φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα που δεσμεύει τα επικίνδυνα στον αέρα σωματίδια και εξουδετερώνει οσμές και τοξικούς αέριους ρύπους.
 • Δίσκος συλλογής που περιστρέφεται συνεχώς μέσα στο νερό και κατακρατά σκόνη και αλλεργιογόνα.
 • 3εις ταχύτητες λειτουργίας. Auto/Continuous/Sleep.
 • Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.
 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος μόνο 16Watt.
 • Πολύ μεγάλο δοχείο νερού 7 λίτρων.
 • Ηλεκτρονικό πάνελ ενδείξεων και οθόνη αφής.
 • Πολλαπλό σύστημα ρυθμίσεων. Timer, Auto Mode, Sleep Mode, Αισθητήριο υγρασίας χώρου, Ρύθμιση χρόνου λειτουργίας, δυνατότητα κλειδώματος οθόνης, ένδειξη χαμηλών επιπέδων νερού κ.α
 • Η παραγωγή των συσκευών γίνεται στη Ν. Κορέα. Με την εγγύηση της Winix. GLobal Leader στους Καθαριστές αέρα - Υγραντήρες από το 1972.
 • Εγγύηση 2 χρόνια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών WINIX AW600
 • Προτεινόμενη Επιφάνεια εως 70τμ. ή μεγαλύτερη
 • Κατανάλωση ρεύματος 16W
 • Υγραντική ικανότητα 12 L / ημέρα
 • Χωριτικότητα δοχείου νερού7 L
 • Στάθμη θορύβου dbMaximum 44 db
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm)340 χ 450 χ 340 mm
 • Τροφοδοσία Ισχύος220 - 240 V / 50 - 60 Ηz
 • ΤεχνολογίαEvaporator (Εξάτμισης)
 • Βάρος (kg) - Με άδειο δοχείο7 kg

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια γι'αυτό το προϊόν.