Υγραντηρες

Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700)
Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700) Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700) Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700) Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700) Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700)

Υγραντήρας Boneco U350 Ultrasonic

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email
Τιμή199,00 €
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 160,48 €
Φ.Π.Α. 38,52 €
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Γνώμες πελατών
Το όμορφο design και η υψηλή υγραντική ικανότητα κάνουν τον υγραντήρα Boneco U350 πραγματικά να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλος για κάθε σπίτι και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε χώρους εως 60τμ. Διαθέτει οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Auto Mode, Sleep Mode, timer, ένδειξη αντικατάστασης αναλώσιμων, ένδειξη όταν η συσκευή πρέπει να καθαριστεί, αυτόματα κλείσιμο όταν το δοχείο νερού αδειάσει, ένδειξη υγρασίας του χώρου μας κ.α). Μπορούμε να τον ρυθμίσουμε ώστε να βγάζει ζεστή ή κρύα ύγρανση ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και διαθέτει μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 9 λίτρων. Η συσκευή έχει φωτισμό Led για όμορφη ατμόσφαιρα το βράδυ, είναι αθόρυβη και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης αρωματικού. Τέλος κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι γεμίζουμε το δοχείο νερού από ψηλά χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσουμε τη συσκευή.
doc H εταιρεία Boneco ειδικεύεται στην κατασκευή υγραντήρων από το 1956. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή υγραντήρων έχοντας μια τεράστια παράδοση και γνώση. Η παραγωγή των προιόντων γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο στην Ελβετία με πολύ υψηλά standard παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Αγοράζοντας έναν αφυγραντήρα Boneco διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιούμε ένα premium προιόν στο χώρο μας.
doc

Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε υγραντήρα είναι να μην αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια στο νερό που βρίσκεται στάσιμο μέσα στο δοχείο. Το νερό είναι το ιδανικό "σπίτι" ανάπτυξης βακτηριδίων και μικροβίων. Είναι βέβαιο ότι θα αρχίσουν να αναπτύσσονται μέσα στο δοχείο ύστερα από λίγες ώρες αφού το έχουμε γεμίσει. Είναι λοιπόν σημαντικό το νερό που εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης να μην είναι "μολυσμένο" γιατί τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για λοιμώξεις του αναπνευστικού στους ανθρώπους που το αναπνέουν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται όταν στο χώρο βρίσκονται παιδιά και άνθρωποι με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.

doc Μοναδική αντηβακτηριδιακή τεχνολογία IONIC SILVER STICK. Η Boneco έχει αναπτύξει τη μοναδική αντιβακτηριδιακή τεχνολογία Ionic Silver Stick για να μας εξασφαλίσει ότι στο νερό του δοχείου δεν αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια. Το Silver Stick χρησιμοποιεί την αντιβακτηριδιακή δράση του αργύρου για να διασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα του νερού. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το νερό που μένει μέσα στο δοχείο διατηρείται συνεχώς απαλλαγμένο από βακτηρίδια ακόμα και όταν ο υγραντήρας δεν λειτουργεί.
control panel side 800x600 Ο υγραντήρας Boneco U350 έχει λάβει βραβείο Red Dot Design Award για την άψογη σχεδίασή του. Ο διεθνής οργανισμός Red Dot εξετάζει κάθε χρόνο χιλίαδες συσκευές και για το design τους και δίνει κάθε χρόνο βραβεία σε αυτές που έχουν τον καλύτερο σχεδιασμό.

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡHΣΗ BONECO U350:

 

 Περιγραφή λειτουργίας Boneco U350 Ultrasonic 

living room interior design photos as interior design living rooms photos with layout of the rooms is Interesting and comfortable for the people who occupy 31

Αφού έχουμε γεμίσει το δοχείο του υγραντήρα με νερό της βρύσης, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας του υγραντήρα.

Στάδιο 1

Η τεχνολογία Ionic Silver Stick® βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό και έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Θα μας εξασφαλίσει ότι το νερό που θα παραμένει μέσα στο δοχείο θα είναι απαλλαγμένο από μικρόβια και βακτηρίδια. Το Ionic Silver Stick® χρειάζεται αλλαγή 1 φορά κάθε χρόνο.

Σταδιο 2

Αφού θέσουμε σε λειτουργία τον υγραντήρα, το νερό του δοχείου περνάει μέσα από κασέτα αφαλάτωσης (Demineralization Cartridge). H κασέτα αυτή κρατάει τα άλατα του νερού ώστε να μας εξασφαλίσει ότι το νερό εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης χωρίς ορυκτά. Η κασέτα χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε 6 μήνες εαν χρησιμοποιούμε τον υγραντήρα συνεχώς. Εξαρτάται βέβαια και από την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη κασέτα με καινούρια ή μια οικονομικότερη λύση θα ήταν να ξαναγεμίσουμε την κασέτα με κόκους (Refill granules).

Στάδιο 3

Το νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλατα περνάει μέσα από μεμβράνη που πάλλεται συνεχώς σε υψηλή συχνότητα μετατρέποντας το νερό σε μικρόλεπτη ομίχλη. Η ομίχλη εκπέμπεται στο χώρο μας με τη βοήθεια ανεμιστήρα. Ο υγραντήρας Boneco U350 χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultrasonic (υπερήχων). Η ταχύτητα της ύγρανσης μπορεί να ρυθμιστεί στα επίπεδα που επιθυμούμε.

 

Έλεγχος θερμοκρασίας εξερχόμενου νερού

Καθώς εξατμίζεται η εξερχόμενη από τον υγραντήρα ομίχλη, η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να πέσει ελαφρώς. Ο υγραντήρας Boneco U350 μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει ζεστή ή κρύα ύγρανση με το πάτημα ενός κουμπιού. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας ώστε να μην πέφτει όταν ο υγραντήρας είναι σε λειτουργία.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Δείκτης που μας ειδοποιεί όταν το δοχείο νερού χρειάζεται ξανά γέμισμα.
 • Μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 5 λίτρων για να μην το γεμίζουμε συνεχώς.
 • Δυνατότητα χρήσης αρωματικού.
 • Δυνατότητα φωτισμού του νερού μέσα στο δοχείο με φωτισμό LED.
 • Δυνατότητα ζεστής ή κρύας ύγρανσης.
 • Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Sleep Mode, Auto Mode, Timer, αντικατάσταση Ionic Silver Stick, μας ενημερώνει όταν η συσκευή χρειάζεται καθαρισμό κ.α).
 • Υψηλής ποιότητας υλικά. Με την εγγύηση του Ελβετικού οίκου Boneco. 2 χρόνια εγγύηση.
 • Τα αναλώσιμα (Ionic Silver Stick, Demineralization Cartridge, Cleaning Brush) περιέχονται στη συσκευασία.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

 • Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών BONECO U350 ULTRASONIC
 • Προτεινόμενη Επιφάνεια Δωματίου εως 60τμ
 • Κατανάλωση ρεύματος      47 W / 180 W (όταν θέλουμε ζεστή ύγρανση)
 • Υγραντική ικανότητα 500ml/ώρα ή 12 L/ημέρα
 • Χωριτικότητα δοχείου νερού 5 λίτρα
 • Στάθμη θορύβου db< 45 db
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm)325 χ 308 χ 165 mm
 • Τροφοδοσία Ισχύος230 V / 50 - 60 Ηz
 • ΤεχνολογίαUltrasonic (Υπερήχων)
 • Βάρος (kg) - Με άδειο δοχείο 2.74 kg
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια γι'αυτό το προϊόν.