Υγραντηρες

Υγραντήρες Υγραντές Boneco Κασέτα Αφαλάτωσης A7531
Υγραντήρες Υγραντές Boneco Κασέτα Αφαλάτωσης A7531 Υγραντήρες Υγραντές Boneco Κασέτα Αφαλάτωσης A7531 Υγραντήρες Υγραντές Boneco Κασέτα Αφαλάτωσης A7531

Κασέτα Αφαλάτωσης A7531

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email
Τιμή19,00 €
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 15,32 €
Φ.Π.Α. 3,68 €
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • Γνώμες πελατών
Αφού θέσουμε σε λειτουργία τον υγραντήρα, το νερό του δοχείου περνάει μέσα από κασέτα αφαλάτωσης (Demineralization Cartridge). H κασέτα αυτή κρατάει τα άλατα του νερού ώστε να μας εξασφαλίσει ότι το νερό εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης χωρίς ορυκτά. Η κασέτα χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε 3εις μήνες εαν χρησιμοποιούμε τον υγραντήρα συνεχώς. Εξαρτάται βέβαια και από την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα.Όταν η κασέτα αφαλάτωσης γεμίσει με άλατα η υγραντική ικανότητα του υγραντήρα μας θα πέσει. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κασέτα αφαλάτωσης με καινούρια ή μια πολύ οικονομικότερη λύση θα ήταν να αδειάσουμε το περιεχόμενο της και να την ξαναγεμίσουμε με κόκκους (Refill granules Α7533)..

Product Highlights

Υγραντήρες Υγραντές Boneco Κασέτα Αφαλάτωσης

  • Κατακρατά τα άλατα του νερού. έτσι το νερό που εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης είναι απαλλαγμένο από ορυκτά.
  • Το περίβλημα της κασέτας είναι επικαλυμμένο με άργυρο ώστε να προστατεύει έναντι της ανάπτυξης μικροβίων.
  • Εύκολη αντικατάσταση ή ξαναγέμισμα με κόκους (refil granules A7533) κάθε 3 μήνες εαν χρησιμοποιούμε τον υγραντήρα συνεχώς. Σε περιοχές με πολύ "σκληρό" νερό μπορεί να χρειάζεται και πιο συχνά.
  • Χρήση σε όλα τα μοντέλα Ultrasonic της Boneco εκτός από το U7146.

 

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια γι'αυτό το προϊόν.