Καθαριστής αέρα Winix ZT1
Καθαριστής αέρα Winix ZT1 Καθαριστής αέρα Winix ZT1 Καθαριστής αέρα Winix ZT1 Καθαριστής αέρα Winix ZT1 Καθαριστής αέρα Winix ZT1 Καθαριστής αέρα Winix ZT1 Καθαριστής αέρα Winix ZT1

Επαγγελματικός Καθαριστής αέρα Winix T1

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email
Τιμή1799,00 €
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 1450,81 €
Φ.Π.Α. 348,19 €
48h.gif
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Γνώμες πελατών
O καθαριστής αέρα Winix T1 είναι από τους κορυφαίους παγκοσμίως. Έχει σχεδιαστεί για πολύ υψηλά επίπεδα καθαρισμού του εσωτερικού αέρα σε μεγάλους χώρους σπιτιών, γραφείων, νοσοκομείων σχολείων, εργαστηρίων καθώς και για επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στα πολύ υψηλής ποιότητας φίλτρα που διαθέτει και στο μέγεθός τους, δεσμεύει αποτελεσματικά σκόνη, αλλεργιογόνα, καπνό, σπόρια μυκήτων, χημικα, οσμές, τρίχωμα κατοικιδίων ένα μέρος ιών και μικροβίων.Αυτός ο premium καθαριστής αέρα έχει πιστοποιηθεί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα AHAM με τα υψηλότερα CADR Rates παγκοσμίως (>450 σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό Τσιγάρου). Επίσης έχει ενσωματωμένες τεχνολογίες Winix Smart που επιτρέπουν να τον λειτουργούμε από απόσταση μέσω σύνδεσης Wifi καθώς και να μας δείχνει κάθε στιγμή πληροφορίες για τα επίπεδα μόλυνσης στο χώρο μας. Αυτά τα δεδομένα μπορούμε να τα βλέπουμε στο κινητό μας τηλέφωνο οπουδήποτε και εαν βρισκόμαστε. Επίσης μπορούμε να λειτουργήσουμε τη συσκευή (πχ να την ανοίξουμε, να την κλείσουμε ή να αυξομειώσουμε την ένταση που λειτουργεί) από απόσταση μέσω κινητού η Tablet.
Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους καθαριστές εσωτερικού αέρα από το 1972. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.

 

Winix logo Η Winix είναι ο παγκόσμιος Leader που ειδικεύεται αποκλειστικά στους καθαριστές εσωτερικού αέρα από το 1972 προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα λύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από μικρά δωμάτια μέχρι μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στη Ν.Κορέα και το εργοστάσιο απασχολεί 2500 εργαζόμενους. Eίναι πρώτη σε πωλήσεις καθαριστών αέρα στις αγορές της Ασίας και 3η στην Αμερικάνικη αγορά. Αυτό που μας εξασφαλίζει το μέγεθος και η εξειδίκευση του εργοστασίου πέρα όλων των άλλων είναι ότι θα βρίσκουμε φίλτρα αντικατάστασης του μοντέλου που αγοράσαμε για πολλά χρόνια.
block images aham trans

Ο AHAM είναι ο παγκόσμιος αναγνωρισμενος φορέας που ελέγχει σε ειδικά εργαστήρια την ικανότητα της κάθε συσκευής να καθαρίζει από Σκόνη, Αλλεργιογόνα, Καπνό και δίνει τις πιστοποιησεις για τα CADR Rates. Επίσης ελέγχει εαν η κάθε συσκευή απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί εύκολα πρωτού επιλέξει, να συγκρίνει τα CADR Rates της κάθε συσκευής καθώς και εαν απελευθερώνει ΟΖΟΝ. Κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η μεγαλη πλειοψηφία των μηχανημάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν έχει πιστοποιηθεί από τον AHAM για ευνόητους λόγους. Η συσκευή Winix T1 έχει πιστοποίηση για AHAM CADR Rate σε Dust/Pollen/Tabaco >450 που θεωρειται το υψηλοτερο και για ΝΟ ΟΖΟΝ Εmissions.Δείτε τις εταιρείες που είναι πιστοποιημένες στον AHAM

dimokritos Η μοναδική τεχνολογία Winix Smart μας επιτρέπει από απόσταση να ελέγχουμε κάθε στιγμή τη συσκευή Winix T1. Έτσι ενώ είμαστε για παράδειγμα στη δουλειά μας μπορούμε να θέσουμε σε λειτουργία ή να κλείσουμε ή να αυξομειώσουμε την ταχύτητα που λειτουργεί η συσκευή μας στο σπίτι. Αυτό γίνεται μέσω WIFI connection από το κινητό μας ή το tablet. Επίσης μπορούμε να παρακολουθούμε on time από απόσταση τα επίπεδα σωματιδίων και αέριων ρύπων που έχουμε στο χώρο που βρίσκεται η συσκευή καθώς και να έχουμε αποθηκεύμένα δεδομένα (history data) για τα επίπεδα της μόλυνσης του χώρου.
Καθαριστής αέρα Winix ZT1 Άμεση On Time παρακολούθηση από απόσταση των επιπέδων σωματιδίων που έχουμε στον χώρο που λειτουργεί η συσκευή και των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν εκεί (πχ.αν η μέρα είναι ηλιόλουστη ή βροχερή, θερμοκρασία του χώρου κτλ).
Εφαρμογή mobile Καθαριστή αέρα Winix ZT1 Έλεγχος από οποιοδήποτε σημείο και αν βρισκόμαστε της συσκευής Winix T1 με το κινητό μας τηλέφωνο ή το tablet. Μπορούμε να την ανοίξουμε, να την κλείσουμε ή να αυξομειώσουμε την έντασή της.
Πιστοποιήσεις:
Allery UK Logo LOWRES    dimokritos Cert. Energy Star 

 

5 ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ                                                   

 

O καθαριστής αέρα Winix T1 μέσα από μια διαδικασία 5 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτήρια, σκόνη, καπνό, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια κ.α. Προτείνεται για μεγάλους χώρους 65 - 143m2 και για επαγγελματική χρήση με μεγάλη επιβάρυνση σωματιδίων, μικροβίων, αερίων ρύπων ή οσμών.

Στάδιο 1 - Προφίλτρο

Το προφίλτρο συγκρατεί τα μεγάλα σωματίδια που φαίνονται με γυμνό μάτι όπως τρίχωμα κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα κομμάτια σκόνης, χνούδι κτλ. Είναι πλενόμενο και πρέπει να το καθαρίζουμε τουλάχιστον μια φορά κάθε 1-2 μήνες. Το προφίλτρο βοηθάει επίσης την διάρκεια ζωής των άλλων φίλτρων της συσκευής ώστε να μην "βουλώνουν" εύκολα.

Στάδιο 2 - Αντιμικροβιακό φίλτρο

Στάδια Καθαρισμού Καθαριστή αέρα Winix ZT1

Στο δεύτερο στάδιο καθαρισμού ο εσωτερικός αέρας περνάει μέσα από αντιμικροβιακό φίλτρο όπου κατακρατούνται σωματίδια και αλλεργιογόνα. Το φίλτρο αυτό έχει ειδική επικάλυψη ώστε να μην αναπτύσσονται στο εσωτερικό του μικρόβια και παθογόνοι οργανισμοί.

Σταδιο 3 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Στο τρίτο στάδιο καθαρισμού ο εσωτερικός αέρας περνάει μέσα από "χοντρό" και μεγάλο σε διαστάσεις φίλτρο ενεργού άνθρακα. Το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τους τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από καπνό στιγάρου και τζακιού, καυσαέριο, αιθαλομίχλη, χημικά, μαγείρεμα, κατοικίδια κτλ. Το φίλτρο άνθρακα χρειάζεται αλλαγή περίπου μια φορά 12-16 μήνες. 

Στάδιο 4 - Φίλτρο true Hepa

Στο τέταρτo στάδιο καθαρισμού ο εσωτερικός αέρας περνάει μέσα από το φίλτρο true Hepa. Το φίλτρο true HEPA συγκρατεί από τον εσωτερικό μας αέρα όλα τα πολύ μικρά σωματίδια που υπάρχουν κατά εκατομμύρια σε όλους τους εσωτερικούς χώρους αλλά δεν βλέπουμε με γυμνό μάτι. Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε εσωτερικό χώρο υπάρχουν κατά μέσο όρο 60 εκ. σωματίδια τα οποία δεν βλέπουμε αλλά αναπνέουμε καθημερινά.

Στάδιο 5 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλια. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών όπως ο ιονισμός και οι λάμπες UV που απελευθερώνουν όζον.

Εφαρμογή Mobile Καθαριστή αέρα Winix ZT1

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).
 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, μέγιστη ισχύς 200 W.
 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα.
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
 • Λειτουργία Timer ώστε να ρυθμίζουμε σε περίπτωση που επιθυμούμε πότε θα κλείσει.
 • Λειτουργία ύπνου.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με Wifi ώστε να παρακολουθούμε από απόσταση μέσω κινητού ή tablet το επίπεδο των σωματιδίων στο χώρο που λειτουργεί η συσκευή.
 • Δυνατότητα αρχείου δεδομένων των επιπέδων σωματιδίων κατά τη διάρκεια της ημέρας (History Data).
 • Δυνατότητα λειτουργίας της συσκευής από απόσταση μέσω κινητού τηλεφώνου.
 • Απεικόνιση στην οθόνη του χρόνου που απομένει πριν την αντικατάσταση των φίλτρων.
 • Οθόνη LCD Touch Screen (foul colour).
 • Γλώσσες Λειτουργίας: 3 (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά).
 • Δεν παράγει ΌΖΟΝ, διεθνής πιστοποίηση από τους φορείς ARB και AHAM και στην Ελλάδα από το Κέντρο Ερευνών "Δημόκριτος".
 • Αυτόματο κλείσιμο των φωτεινών ενδείξεων το βράδυ (Light Sensor)
 • Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Winix Τ1
 • Προτεινόμενη Επιφάνεια 65-143 m2 (όλος ο εσωτερικός αέρας περνάει από τα φίλτρα και καθαρίζεται 6 φορές/1 ώρα σε χώρους 65 τμ)
 • Βαθμός CARD σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco > 450
 • Λειτουργίες Timer, Sleep mode, Auto mode, Winix smart 
 • Εναλλαγές Αέρα* 6/h σε χώρους 65 τμ με ύψος ταβανιού τα 3 μ.
 • Στάθμη θορύβου db 34 db
 • Ηλεκτρική Ισχύς (W) 200 W
 • Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V / 50 Hz
 • Pεύμα λειτουργίας (Α) 0.7 A
 • Βάρος (kg) 26 kg
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 430 x 1010 x 430 mm
 • Χώρα Κατασκευής Ν. Κορέα
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρων 12-16 μήνες
 • Αισθητήρια : 2. Σκόνης, Αερίων ρύπων
 • Πιστοποιητικά CE, ROHS, Allergy UK, ECARF, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος
 • Εγγύηση 24 μήνες. Δυνατότητα επέκτασης σε 60 μήνες
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια γι'αυτό το προϊόν.