Καθαριστής αέρα Winix P-150
Καθαριστής αέρα Winix P-150 Καθαριστής αέρα Winix P-150 Καθαριστής αέρα Winix P-150 Καθαριστής αέρα Winix P-150 Καθαριστής αέρα Winix P-150 Καθαριστής αέρα Winix P-150 Καθαριστής αέρα Winix P-150

Καθαριστής αέρα Winix P150

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Γνώμες πελατών
Ο καθαριστής αέρα Winix P150 είναι κατάλληλος για χώρους 15-33 τμ καθώς στην Turbo λειτουργία του μπορεί να καθαρίσει 168 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 98/103/98.
Διαθέτει 4 στάδια καθαρισμού του αέρα με φίλτρο true Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Επίσης διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ..Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτεινεται για δωμάτια 15τμ. όπου πετυχαίνει απόλυτο καθαρισμό κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.
Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1972. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.
doc Οι καθαριστές αέρα Winix δεν είναι ιονιστές. Οι ιονιστές μέσα από την διαδικασία ιονισμού ηλεκτρίζουν τα αιωρούμενα στον εσωτερικό αέρα
σωματίδια και τα κολλάνε σε επιφάνειες πχ έπιπλα, ρούχα, τοίχους κτλ. Επομένως τα σωματίδια μένουν στο χώρο απλά παύουν να αιωρούνται. Επιπλέον μέσα από τον ιονισμό απελευθερώνονται ποσότητες ΟΖΟΝΤΟΣ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Το ΟΖΟΝ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων όταν το αναπνέουμε. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς πολλοί από τους ιονιστές που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά και συσκευές με ενσωματωμένη λάμπα UV απελευθερώνουν ΟΖΟΝ. Διαβάστε περισσότερα
dimokritos Οι καθαριστές αέρα Winix δεν χρησιμοποιούν ως μέθοδο καθαρισμού τον ιονισμό. Αντιθέτως έχουν μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που δεσμέουν και συγκρατούν τα σωματίδια και τους τοξικού αέριους ρύπους. Επιπλέον έχουν πιστοποιηθεί από τους διεθνείς φορείς AHAM και ARB (California Air Resources Board) στην Αμερική για ZERO OZON EMISSIONS. Στην Ελλάδα έχουν ελεγθεί και πιστοποιηθεί από το εργαστήριο Δημόκριτος για μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.
block images aham trans

Ο AHAM είναι ο παγκόσμιος αναγνωρισμενος φορέας που ελέγχει σε ειδικά εργαστήρια την ικανότητα της κάθε συσκευής να καθαρίζει από Σκόνη, Αλλεργιογόνα, Καπνό και δίνει πιστοποιησεις για τον βαθμό απόδοσης (CADR Rates). Επίσης ελέγχει εαν η κάθε συσκευή απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί εύκολα πρωτού επιλέξει, να συγκρίνει τα CADR Rates της κάθε συσκευής καθώς και εαν απελευθερώνει ΟΖΟΝ. Κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η μεγαλη πλειοψηφία των μηχανημάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, δεν έχει πιστοποιηθεί από τον AHAM για ευνόητους λόγους. Η συσκευή P150 έχει πιστοποίηση για AHAM CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό Τσιγάρου: 98/103/98. και για ΝΟ ΟΖΟΝ Εmissions.Δείτε τις εταιρείες που είναι πιστοποιημένες στον AHAM

doc Οι καθαριστές εσωτερικού αέρα Winix έχουν την έγκριση δεκάδων ιατρών (Πνευμονολόγων, Αλλεργιολόγων, Παιδιάτρων, Γυναικολόγων, Παθολόγων,
Λοιμοξιολόγων, Καρδιολόγων κ.α.) που τις χρησιμοποιούν στα ιατρεία τους. Δείτε τα ιατρεία που μας εμπιστεύτηκαν
winix logo Η Winix είναι ο παγκόσμιος Leader που ειδικεύεται αποκλειστικά στους καθαριστές εσωτερικού αέρα από το 1972 προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα λύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από μικρά δωμάτια μέχρι μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στη Ν.Κορέα και το εργοστάσιο απασχολεί 2500 εργαζόμενους. Eίναι πρώτη σε πωλήσεις καθαριστών αέρα στις αγορές της Ασίας και 3η στην Αμερικάνικη αγορά. Αυτό που μας εξασφαλίζει το μέγεθος και η εξειδίκευση του εργοστασίου πέρα όλων των άλλων είναι ότι θα βρίσκουμε φίλτρα αντικατάστασης του μοντέλου που αγοράσαμε για πολλά χρόνια. Επιπλέον ως εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προιόντων μας και ανταμοιβή των πελατών που μας επέλεξαν, προσφέρουμε στους χρήστες των καθαριστών αέρα Winix άμεση αντικατάσταση με καινούρια συσκευή σε περίπτωση βλάβης.
Πιστοποιήσεις:
Allery UK Logo LOWRES    dimokritos Cert. Energy Star 

4 ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΚαθαριστής αέρα p150 φίλτρο

Ο καθαριστής αέρα P-150 μέσα από μια διαδικασία 4 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτήρια, σκόνη, καπνό, καυσαέριο, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια, οσμές κ.α. Προτείνεται για δωμάτια 15 m2 (κάνει 6 εναλλαγές του αέρα / ώρα σε χώρους 15τμ).

Στάδιο 1 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό, μαγείρεμα, κατοικίδια κ.α.

Στάδιο 2 - true HEPA filter

Το φίλτρο true HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3μm (1 micro = 0,001 mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

Στάδιο 3 - Patented CleanCelTM

Η τεχνολογία patented CleanCelTM που χρησιμοποιείται στον P-150 είναι αποτελεσματική έτσι ώστε στο εσωτερικό της συσκευής να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί και βακτήρια.

Στάδιο 4 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλια. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών που διατίθενται ευρέως στο εμπόριο.

 

Παράδειγμα υπολογισμού του καθαριστή αέρα που χρειαζόμαστε

καθαριστής αέρα winix p150

Παράδειγμα υπολογισμού σε χώρο 15τμ, με έπιπλα που καταλαμβάνουν το 1/3 του χώρου και ύψος ταβανιού τα 3μ.:

 • Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 15τμ χ 3μ ύψος = 45 κυβικά μέτρα αέρα (m3).
 • Καθώς το 1/3 του χώρου καταλαμβάνεται από έπιπλα, τα πραγματικά μας κυβικά μέτρα αέρα είναι 30m3.
 • Εάν αγοράσουμε έναν καθαριστή αέρα που έχει δυνατότητα να καθαρίζει 168m3/h όπως ο Winix P150, αυτό σημαίνει ότι όλος ο αέρας του εσωτερικού μας χώρου (που είναι 30 κυβικά μέτρα) θα περάσει μέσα      από τα φίλτρα και θα καθαριστεί περίπου 5,5 φορές ανά 1 ώρα (ανά 12 λεπτά). Από 5-6 φορές την ώρα θεωρείται ένας πολύ καλός καθαρισμός του εσωτερικού αέρα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη, turbo).
 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, 4W minimum - 40 W maximum.
 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου. Αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 26 dB.
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
 • Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τους φορείς AHAM και ARB και στην Ελλάδα από το εργαστήριο "Δημόκριτος".
 • Μοντέρνα σχεδίαση.
 • Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Winix P-150
 • Καλυπτόμενη Επιφάνεια 15 - 33 τμ (κάνει 6 εναλλαγές του αέρα ανά ώρα σε χώρους 15 τμ)
 • Βαθμός CADR σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco 98 / 103 / 98
 • Παροχή Αέρα (m3/h) 42 / 78 / 120 / 168 m3/h
 • Εναλλαγές Αέρα 6 ανά ώρα σε χώρους 15 τμ
 • Στάθμη θορύβου db 26/ 35 / 43 / 52 
 • Ηλεκτρική Ισχύς (W) 4 / 6 / 10 / 40 W
 • Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V / 50/60 Hz
 • Ρεύμα λειτουργίας (Α) 0.3 A
 • Βάρος (kg) 6 kg
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 350 x 470 x 180 mm
 • Χωρα Κατασκευης Ν. Κορεα
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου HEPA 1 έτος
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα 3 μήνες /φίλτρο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 φίλτρα ενεργού άνθρακα καλύπτοντας τις ανάγκες για 1 χρόνο
 • Αισθητήριo: Oσμών (VOCs)
 • Πιστοποιητικά Allergy UK, ECARF, CE, ROHS / REACH, Energy Star, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος
 • Εγγύηση 2 χρόνια. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης σε 5 χρόνια
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια γι'αυτό το προϊόν.