Καθαριστής αέρα Winix U450
Καθαριστής αέρα Winix U450 Καθαριστής αέρα Winix U450 Καθαριστής αέρα Winix U450 Καθαριστής αέρα Winix U450 Καθαριστής αέρα Winix U450 Καθαριστής αέρα Winix U450 Καθαριστής αέρα Winix U450

Καθαριστής αέρα Winix NK300

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email
Τιμή249,00 €
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 200,81 €
Φ.Π.Α. 48,19 €
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Γνώμες πελατών
Ο καθαριστής αέρα Winix ΝΚ300 είναι το καινούριο μοντέλο της Winix για μεσαίους χώρους. Το όμορφο design του και οι μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού τον κάνουν να ξεχωρίζει . Είναι κατάλληλος για χώρους 30-70 τμ καθώς στην Turbo λειτουργία του μπορεί να καθαρίσει 366 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Επίσης είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με πολύ υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 221/218/207,
Διαθέτει 3 σε 1 φίλτρο 360 αποτελούμενο από πριοφίλτρο, φίλτρο True Hepa και φίλτρο Ενεργού Άνθρακα. Ακόμα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ.Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτείνεται για χώρους 35τμ. όπου πετυχαίνει απόλυτο καθαρισμό κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.
Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1972. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.
doc Οι καθαριστές αέρα Winix δεν είναι ιονιστές. Οι ιονιστές μέσα από την διαδικασία ιονισμού ηλεκτρίζουν τα αιωρούμενα στον εσωτερικό αέρα
σωματίδια και τα κολλάνε σε επιφάνειες πχ έπιπλα, ρούχα, τοίχους κτλ. Επομένως τα σωματίδια μένουν στο χώρο απλά παύουν να αιωρούνται. Επιπλέον μέσα από τον ιονισμό απελευθερώνονται ποσότητες ΟΖΟΝΤΟΣ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Το ΟΖΟΝ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων όταν το αναπνέουμε. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς πολλοί από τους ιονιστές που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά και συσκευές με ενσωματωμένη λάμπα UV απελευθερώνουν ΟΖΟΝ. Διαβάστε περισσότερα
dimokritos Οι καθαριστές αέρα Winix δεν χρησιμοποιούν ως μέθοδο καθαρισμού τον ιονισμό. Αντιθέτως έχουν μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που δεσμέουν και συγκρατούν τα σωματίδια και τους τοξικού αέριους ρύπους. Επιπλέον έχουν πιστοποιηθεί από τους διεθνείς φορείς AHAM και ARB (California Air Resources Board) στην Αμερική για ZERO OZON EMISSIONS. Στην Ελλάδα έχουν ελεγθεί και πιστοποιηθεί από το εργαστήριο Δημόκριτος για μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.
block images aham trans

Ο AHAM είναι ο παγκόσμιος αναγνωρισμενος φορέας που ελέγχει σε ειδικά εργαστήρια την ικανότητα της κάθε συσκευής να καθαρίζει από Σκόνη, Αλλεργιογόνα, Καπνό και δίνει πιστοποιησεις για τον βαθμό απόδοσης (CADR Rates). Επίσης ελέγχει εαν η κάθε συσκευή απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί εύκολα πρωτού επιλέξει, να συγκρίνει τα CADR Rates της κάθε συσκευής καθώς και εαν απελευθερώνει ΟΖΟΝ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλη πλειοψηφία των μηχανημάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, δεν έχει πιστοποιηθεί από τον AHAM. Η συσκευή NK300 έχει πιστοποίηση για AHAM CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό Τσιγάρου: 221/218/207 που θεωρούνται πολύ υψηλά και για ΝΟ ΟΖΟΝ Εmissions. Δείτε τις εταιρείες που είναι πιστοποιημένες στον AHAM

doc Οι καθαριστές εσωτερικού αέρα Winix έχουν την έγκριση δεκάδων ιατρών (Πνευμονολόγων, Αλλεργιολόγων, Παιδιάτρων, Γυναικολόγων, Παθολόγων,
Λοιμοξιολόγων, Καρδιολόγων κ.α.) που τις χρησιμοποιούν στα ιατρεία τους. Δείτε τα ιατρεία που μας εμπιστεύτηκαν
winix logo Η Winix είναι ο παγκόσμιος Leader που ειδικεύεται αποκλειστικά στους καθαριστές εσωτερικού αέρα από το 1976 προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα λύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από μικρά δωμάτια μέχρι μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στη Ν.Κορέα και το εργοστάσιο απασχολεί 2500 εργαζόμενους. Eίναι πρώτη σε πωλήσεις καθαριστών αέρα στις αγορές της Ασίας και 3η στην Αμερικάνικη αγορά. Αυτό που μας εξασφαλίζει το μέγεθος και η εξειδίκευση του εργοστασίου πέρα όλων των άλλων είναι ότι θα βρίσκουμε φίλτρα αντικατάστασης του μοντέλου που αγοράσαμε για πολλά χρόνια. Επιπλέον ως εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προιόντων μας και ανταμοιβή των πελατών που μας επέλεξαν, προσφέρουμε στους χρήστες των καθαριστών αέρα Winix άμεση αντικατάσταση με καινούρια συσκευή σε περίπτωση βλάβης.
Πιστοποιήσεις:
Allery UK Logo LOWRES    dimokritos Cert. Energy Star 

 

5 ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ                                                   

 

Η συσκευή Winix NK300 μέσα από μια διαδικασία 5 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτήριδια, σκόνη, καπνό, καυσαέριο, οσμές, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια κ.α. Προτείνεται σε χώρους 45m2.

Στάδιο 1 - Προφίλτρο

Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα τεμάχια σκόνης κλπ. Είναι πλενόμενο και εξυπηρετεί στο να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φίλτρων Ενεργού Άνθρακα και true HEPA. Το προφίλτρο είναι απαραίτητο για χώρους όπου υπάρχουν κατοικίδια.

Στάδιο 2 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό, καυσαέριο, μαγείρεμα, κατοικίδια και άλλα.

Στάδιο 3 - true HEPA filter

Το φίλτρο HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3micros (1m = 0,001mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτηρίδια, γύρη φυτών, σπόρους μυκητών ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

Στάδιο 4 - Patented CleanCelTM

Η τεχνολογία patented CleanCelTM που χρησιμοποιείται στην NK300 είναι αποτελεσματική έτσι ώστε στο εσωτερικό της συσκευής να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί και βακτήρια.

Στάδιο 5 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλια. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον έχοντας πιστοποίηση από 2 φορείς της Αμερικής (AHAM και California Air Reasources Board) και στην Ελλάδα από το κέντρο ερευνών Δημόκριτος για μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.

 

Παράδειγμα υπολογισμού του καθαριστή αέρα που χρειαζόμαστε

Καθαριστής αέρα Winix U450

Παράδειγμα υπολογισμού σε επιφάνεια 35τμ, με έπιπλα που καταλαμβάνουν το 1/3 του χώρου και ύψος ταβανιού τα 3μ.:

 • Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 35τμ χ 3μ ύψος = 105 κυβικά μέτρα αέρα (m3).
 • Καθώς το 1/3 του χώρου καταλαμβάνεται από έπιπλα, τα πραγματικά μας κυβικά μέτρα αέρα είναι περίπου 75m3.
 • Εάν αγοράσουμε έναν καθαριστή αέρα που έχει δυνατότητα να καθαρίζει 366 m3/h όπως ο καθαριστής Winix ΝΚ300, αυτό σημαίνει ότι όλος ο αέρας του εσωτερικού μας χώρου (που είναι 75 κυβικά μέτρα) θα περάσει μέσα από τα φίλτρα και θα καθαριστεί περίπου 5 φορές ανά 1 ώρα,(ανά 12 λεπτά). Από 4εις εναλλαγές την ώρα και άνω θεωρείται ένας πολύ καλός καθαρισμός.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

   • Πέντε ταχύτητες λειτουργίας (ύπνου, μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).
 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, minimum 3 W - maximum 55 W.
 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 30,5 dB.
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 3 ενδείξεις Poor / Fair / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
 • Δεν παράγει όζον, διεθνής πιστοποίηση από τους ανεξάρτητους φορείς ARB και AHAM και στην Ελλάδα από το εργαστήριο "Δημόκριτος".
 • Μοντέρνα σχεδίαση (Βραβείο για το design από το διεθνή οργανισμό Red Dot).
 • Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Winix NK300
 • Καλυπτόμενη Επιφάνεια 30-70 τμ (5 εναλλαγές αέρα ανά ώρα σε χώρους 35 τμ)
 • Βαθμός CARD σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco 221 / 218 / 207
 • Παροχή Αέρα (m3/h) 72 / 81 / 144 / 220 / 366 m3/h
 • Εναλλαγές Αέρα 5/h σε χώρους 35 τμ
 • Στάθμη θορύβου db 30,5 / 33,7 / 39,2 / 44,8 / 52,7 db
 • Ηλεκτρική Ισχύς (W) 3 W (στην Sleep Λειτουργία) -  55 W (στην Turbo λειτουργία)
 • Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V - 50/60 Hz
 • Pεύμα λειτουργίας (Α) 0.7 A
 • Βάρος (kg) 7,7 kg
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 310 x 750 x 310 mm
 • Χωρα Κατασκευης Ν. Κορεα 
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου HEPA 1 έτος
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα 1 έτος
 • Αισθητήριo: Σωματιδιών 
 • Πιστοποιητικά CE, ROHS / REACH, Energy Star, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος
 • Εγγύηση 24 μήνες. Δυνατότητα επέκτασης σε 60 μήνες
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια γι'αυτό το προϊόν.