Καθαριστής αέρα Boneco P340
Καθαριστής αέρα Boneco P340 Καθαριστής αέρα Boneco P340 Καθαριστής αέρα Boneco P340 Καθαριστής αέρα Boneco P340 Καθαριστής αέρα Boneco P340 Καθαριστής αέρα Boneco P340 Καθαριστής αέρα Boneco P340 Καθαριστής αέρα Boneco P340

Επαγγελματικός Καθαριστής αέρα Boneco P700 με μετρητή ένδειξης σωματιδίων On Time

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email
Τιμή999,00 €
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. 805,65 €
Φ.Π.Α. 193,35 €
48h.gif
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Γνώμες πελατών
Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 χάρη στα υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιείνό περιβάλλον διαβίωσης. Είναι κατάλληλος για μεγάλους χώρους εως 200τμ καθώς στην High λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει εως 850 κυβικά μέτρα αέρα / μία ώρα. Αυτό σημαίνει περίπου 4 φορές/ώρα καθαρισμό του αέρα σε χώρους εως 100τμ και περίπου 2 φορές/ώρα σε μεγαλύτερους χώρους εως 200τμ. Διαθέτει αισθητήριο που αναγνωρίζει την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε κάθε στιγμή και την απεικονίζει στην οθόνη με ακρίβεια και μια σειρά άλλες λειτουργίες που θα μας εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο χώρο μας.
Με την Εγγύηση της Boneco, Swiss Tradition since 1956. Χώρα παραγωγής: Ελβετία.
doc Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 δεν χρησιμοποιεί ως μέθοδο καθαρισμού τον ιονισμό αλλά εξαιρετικής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα. Αντιθέτως οι ιονιστές μέσα από τη διαδικασία του ιονισμού ηλεκτρίζουν τα αιωρούμενα στον εσωτερικό αέρα σωματίδια και τα κολλάνε σε επιφάνειες πχ έπιπλα, ρούχα, τοίχους κτλ. Επομένως τα σωματίδια μένουν στο χώρο απλά παύουν να αιωρούνται. Επιπλέον μέσα από τον ιονισμό απελευθερώνονται ποσότητες ΟΖΟΝΤΟΣ στο εσωτερικό μας περιβάλλον. Το ΟΖΟΝ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων όταν το αναπνέουμε. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς πολλοί από τους ιονιστές που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά και συσκευές με ενσωματωμένη λάμπα UV απελευθερώνουν ΟΖΟΝ.
block images aham trans Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 δεν χρησιμοποιεί ως μέθοδο καθαρισμού τον ιονισμό (έχει ως προαιρετική επιλογή τον ιονισμο). Αντιθέτως έχει μεγάλα σε διαστάσει φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που δεσμέουν και συγκρατούν τα σωματίδια και τους τοξικού αέριους ρύπους. Επομένως ο καθαρισμός του αέρα δεν γίνεται μηχανικά μέσω ιονισμού, λάμπας UV ή άλλων μεθόδως που χρησιμοποιούν συσκευές που διατείθονται ευρέως στο εμπόριο, αλλά αποκλειστικά μέσω φίλτρων. Επιπλέον έχει πιστοποιηθεί από τους διεθνείς φορείς AHAM και ARB (California Air Resources Board) στην Αμερική για ZERO OZON EMISSIONS - Μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.
Allery UK Logo LOWRES Ο καθαριστής εσωτερικού αέρα Boneco P700 έχει ελεγθεί και πιστοποιηθεί από το British Allergy Foundation. Ο Οργανισμός είναι από τους πιο αξιόπιστους διεθνώς σε θέματα Αλλεργιών και μεταξύ των αρμοδιοτήτων του είναι να πιστοποιεί προιόντα κατάλληλα για ανθρώπους που υποφέρουν από Αλλεργίες και Άσμα. Επιπλέον ο καθαριστής αέρα Boneco P340 έχει την έγκριση δεκάδων ιατρών (Πνευμονολόγων, Αλλεργιολόγων, Παιδιάτρων, Γυναικολόγων, Παθολόγων,
Λοιμοξιολόγων, Καρδιολόγων κ.α.) που τον χρησιμοποιούν στα ιατρεία τους. Δείτε τα ιατρεία που μας εμπιστεύτηκαν
  Η εταιρεία Boneco ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων καθαρισμού του αέρα από το 1956 έχοντας μια τεράστια παράδοση και γνώση. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στην Ελβετία με πολύ υψηλά standards παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Αυτό που μας εξασφαλίζει το μέγεθος και η εξειδίκευση του εργοστασίου πέρα όλων των άλλων είναι ότι θα βρίσκουμε φίλτρα αντικατάστασης του μοντέλου που αγοράσαμε για πολλά χρόνια. Επιπλέον ως εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προιόντων μας και ανταμοιβής των πελατών που μας επέλεξαν, προσφέρουμε στους χρήστες των καθαριστών αέρα Boneco άμεση αντικατάσταση με καινούρια συσκευή σε περίπτωση βλάβης (ισχύει κατά τη διάρκεια τηυς εγγύησης που είναι 24 μήνες).


ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ                                                       boneco f

Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 χρησιμοποιεί ταυτόχρονα 2 set φίλτρων μπρος και πίσω από τη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας του εσωτερικού μας χώρου περνάει ταυτόχρονα από 2 προφίλτρα, 2 φίλτρα true Hepa και 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα για να εξέλθει καθαρός από το επάνω μέρος της συσκευής. Με αυτό τον τρόπο η αποδοτικότητα της συσκευής διπλασιάζεται και μπορεί να καθαρίσει με άνεση πολύ μεγάλους χώρους εως 200 τμ.

Στάδιο 1 - Προφίλτρο

Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα τεμάχια σκόνης κλπ. Είναι πλενόμενο και εξυπηρετεί στο να κρατά τα μετέπειτα φίλτρα πιο καθαρά παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Είναι απαραίτητο εαν στο χώρο υπάρχουν κατοικίδια.

Στάδιο 2 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό τσιγάρου, καυσαέριο μαγείρεμα, κατοικίδια κ.α.

Στάδιο 3 - true HEPA filter

Το φίλτρο true HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3micros (1micro = 0,001mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

 

Παράδειγμα υπολογισμού του καθαριστή αέρα που χρειαζόμαστε

Καθαριστή αέρα Winix U300

Παράδειγμα υπολογισμού σε επιφάνεια 100 τμ, με έπιπλα που καταλαμβάνουν το 1/3 του χώρου και ύψος ταβανιού τα 3μ.:

 • Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 100 τμ χ 3μ ύψος = 300 κυβικά μέτρα αέρα (m3).
 • Καθώς το 1/3 του χώρου καταλαμβάνεται από έπιπλα, τα πραγματικά μας κυβικά μέτρα αέρα είναι 200 m3.
 • Εάν αγοράσουμε έναν καθαριστή αέρα που έχει δυνατότητα να καθαρίζει 800 κυβικά μέτρα αέρα / ώρα όπως ο Boneco P700, αυτό σημαίνει ότι όλος ο αέρας του εσωτερικού μας χώρου (που είναι 200 κυβικά μέτρα) θα περάσει μέσα από τα φίλτρα και θα καθαριστεί περίπου 4 φορές ανά 1 ώρα, (ανά 15 λεπτά). Από 4-6 φορές / ώρα θεωρείται ένας πολύ καλός καθαρισμός.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.  maximum ισχύς 67 W.
 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 37 dB
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια τα σωματίδια του αέρα και τα απεικονίζει στην οθόνη. 
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
 • Χρονοδιακόπτης
 • Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τους διεθνείς φορέα ARB και AHAM 
 • Μοντέρνα σχεδίαση.
 • Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Boneco P700
 • Καλυπτόμενη Επιφάνεια εως 200 τμ 
 • Παροχή Αέρα (m3/h) 800 m3/h στην High Λειτουργία του
 • Εναλλαγές Αέρα* 4/h σε χώρους 100 τμ.
 • Στάθμη θορύβου db 37 - 67 db
 • Ηλεκτρική Ισχύς (W) εως 67W στην High Λειτουργια του
 • Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V - 50/60 Hz
 • Ρεύμα λειτουργίας (Α) 0.4 A
 • Βάρος (kg) 15 kg
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 360 x 770 x 390 mm
 • Χωρα Κατασκευης Ελβετία
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρων 1 έτος
 • Αισθητήρια 3: σκόνης, οσμών, αερίων ρύπων
 • Πιστοποιητικά Allergy UK, CE, ROHS, CARB, AHAM, WEEE,
 • Εγγύηση 2 χρόνια. Δυνατότητα επέκτασης σε 5 χρόνια
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια γι'αυτό το προϊόν.