Ενοικίαση Καθαριστών αέρα

Η Healthy House παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να ενοικιάσουν τις ειδικές συσκευές P-150 ή U-300. Ο καθαριστής αέρα P-150 είναι κατάλληλος για χώρους ως 15τμ και ο καθαριστής αέρα U-300 για χώρους ως 30τμ. Η ενοικίαση ενοικιαση συσκευων καθαρισμου αεραμπορεί να γίνει για το διάστημα που θα επιλέξετε. Για να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των συσκευών

P-150 πατήστε εδώ.
U-300 πατήστε εδώ.

Κόστος ενοικίασης

P-150, 49 € + φπα 23% για τις 30 ημέρες.
U-300, 69 € + φπα 23% για τις 30 ημέρες.

Στοιχεία που απαιτούνται για ενοικίαση

Για την ενοικίαση των συσκευών χρειάζεται το όνομά σας, η διεύθυνσή σας, το τηλέφωνο, το ΑΦΜ και ο αριθμός της αστυνομικής σας ταυτότητας.

ενοικιαση ιονιστωνΑποστολή-Παραλαβή συσκευής

Η αποστολή και παραλαβή των συσκευών γίνεται από το κατάστημά μας που βρίσκεται επί της οδού Μαραθωνοδρόμου στο Μαρούσι. Για αποστολή/παραλαβή κατ' οικον υπάρχει η χρέωση του courier ανάλογα με την περιοχή. Όλες οι συσκευές είναι ετοιμοπαράδοτες.

Υγιεινή ενοικιαζόμενης συσκευής

Οι συσκευές παραδίδονται προς ενοικίαση σε άψογη κατάσταση και με τα φίλτρα ενεργού άνθρακα και Hepa προ της μέσης διάρκειας ζωής τους (μια μέση διάρκεια ζωής είναι ο ένας χρόνος). Τα φίλτρα Hepa και ενεργού άνθρακα καθώς και τα πλαστικά μέρη των συσκευών καθαρίζονται και αποστειρώνονται με ατμό πριν παραδοθούν προς ενοικίαση.
Δείτε αναλυτικά τους όρους ενοικίασης των συσκευών εδώ.