TIPS ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ~ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΣΑΣ

Έχετε αγοράσει υγραντήρα, έχετε ήδη έναν ή σκέφτεστε να αγοράσετε? σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τον υγραντήρα σας για να είναι αποτελεσματικότερος, ασφαλέστερος στη χρήση του και για να μην πάθει βλάβη.

 Τοποθετήστε τον υγραντήρα σε κάποιο ψηλό σημείο (μεγαλύτερο από 1 m). Το νερό που ψεκάζει ο υγραντήρας λόγω του βάρους του πέφτει προς τα κάτω. Εάν τοποθετήσουμε τον υγραντήρα στο έδαφος ή πολύ χαμηλά όλη η ύγρανση θα χάνεται καθώς θα πέφτει στο πάτωμα και δεν θα διαχέεται κατάλληλα στο χώρο μας για να ανεβάσει τη σχετική υγρασία

 Το ιδανικό ποσοστό υγρασίας σε ένα χώρο είναι γύρω στο 50-55%. Βεβαιωθείτε ότι λειτουργείτε τον υγραντήρα στην κατάλληλη ταχύτητα ώστε να έχετε αυτά τα ποσοστά.

 Μην αμελείτε να αδειάζετέ το νερό που βρίσκεται μέσα στο δοχείο του υγραντήρα πριν τον ξαναλειτουργήσετε. Όταν ο υγραντήρας δεν είναι σε λειτουργία το νερό μένει στάσιμο μέσα στο δοχείο και αναπτύσσει βακτηρίδια. Τα βακτηρίδια θα εξέλθουν στον εσωτερικό σας χώρο εάν δεν ανανεώσετε το νερό και είναι επικίνδυνα για λοιμώξεις. Οι υγραντήρες Boneco διαθέτουν αντιβακτηριδιακή τεχνολογία ionic silver stick. Το silver stick είναι ράβδος από Ασήμι. Ο άργιλος έχει την ιδιότητα να μην αφήνει τα βακτηρίδια να αναπτυχθούν. Προσοχή: Το ionic silver stick χρειάζεται αλλαγή κάθε ένα έτος. Εάν περάσει το έτος χάνει τις ιδιότητές του.

 Μην ξεχνάτε να αλλάζετε το φίλτρο αλάτων του υγραντήρα. Το φίλτρο αλάτων κατακρατά το αλάτι του νερού που χρησιμοποιούμε για να μην το αναπνέουμε. Η διάρκεια ζωής του είναι περιορισμένη και εξαρτάται από τις ώρες χρήσης και από την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα. Στη Boneco συστήνουμε αλλαγή του φίλτρου αλάτων κάθε 6 – 12 μήνες.

 Μην ξεχνάτε να κάνετε αφαλατώσεις στον υγραντήρα. Το νερό του δοχείο που περιέχει άλατα περνάει από τα μηχανικά μέρη του υγραντήρα. Με τον καιρό τα άλατα πετρώνουν πάνω στα μηχανικά μέρη με αποτέλεσμα ο υγραντήρας να παθαίνει βλάβη. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι υγραντήρες χαλάνε συχνά. Στη Boneco συστήνουμε αφαλάτωση του υγραντήρα κάθε 3-4 μήνες σε περίπτωση που τον χρησιμοποιούμε συχνά χρησιμοποιώντας τo αφαλατωτικό μας Boneco Calc off.


Πίσω

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password